Rànquing

 

El llibre, en general, sembla molt bé. És un llibre fàcil de llegir, amb un llenguatge molt senzill d’entendre. També té alguns detalls molt interessants, com la nòta del diari o les explicacions de les muses. Crec que és un llibre, havent llegit altres obres de Lourdes Boïgues, en el que ha treballat en una línia temporal molt notablement. A més, els personatges me semblen carismàtics. A pesar de tot això, he notat alguns “errors de guió” i m´he quedat bloquejat en alguns moments determinats, però, en general, és un llibre que ha aconseguit intrigar-me, malgrat que, en alguns punts, la història m’ha semblat una mica pesada, però ha sigut un llibre que m’ha agradat i que recomanaria a qualsevol persona que vulga llegir una obra senzilla, ràpida i sense cap problema d’enteniment. Considerant tot això, la meua puntuació per al llibre es un nou de deu. 

Jaime Alonso Tobar Morgado 

 

El llibre Una lectura perillosa va ser escrit per Lourdes Boïgues, una prestigiosa escriptora valenciana autora d’obres infantils i juvenils, i tracta sobre Aleix, un jove estudiant de 17 anys que va quedar capturat per un emocionant llibre que li havia regalat el seu pare pel seu aniversari. El jove no podia parar de llegir, i no feia res més. Preocupats per aquesta actitud, Núria, la núvia d’Aleix, i Manel, el seu millor amic, van intentar resoldre aquest misteri. Per aconseguir-ho, hauran d’investigar el llibre i la dona que l’ha venut.
Aquest emocionant llibre m’ha agradat molt perquè combina una molt bona història plena d’intriga amb uns personatges amb molta personalitat, com Manel i Joaquim. També m’ha agradat molt que parlaren de personatges de la mitologia grega, com Cal·líope o les altres 8 muses, perquè fa molt més interessant la història. Per últim, també voldria dir que aquest llibre ha sigut molt fàcil de llegir, a la vegada que interessant. Per a mi, aquest llibre té un 9/10.

Adrián Prado Muñoz

 

Una lectura perillosa és un llibre que va ser escrit per Lourdes Boïgues i va guanyar el Premi Ciutat de Badalona en 2014.

Aquest llibre parla d’un xic anomenat Aleix, que no li agradava gens llegir, però que es va enganxar a un llibre que el seu pare li va comprar. Quasi tots els capítols compta la investigació que fan els amics d’ Aleix sobre aquell llibre tan misteriós.

En la meua opinió, jo recomane aquest llibre, perquè et fa meditar sobre la valoració de llegir i també el perquè li donen tanta importància les persones majors, com per exemple el iaio de la nóvia d’ Aleix, Núria, que parla de quan era jove que va aprendre a llegir i escriure pel seu compte i que els adolescents no sabien valorar el que tenien. L’única cosa que no m’ ha agradat del llibre a sigut el desenrotllament d’investigacions i no ha passat gens emocionant. La nota que li done és un vuit i mig sobre deu.

Sheila Forner Sevilla

 

L’autora d’aquesta obra juvenil és Lourdes Boïgues (Simat de la Valldigna, 1968). La primera edició va ser publicada a Badalona en octubre de 2014, i la segona en gener de 2018, tots dues publicades per Bromera, (el llibre consta de 198 pàgines).
Aquest llibre conta la història d’un jove estudiant anomenat Aleix, al qual la llectura no li cridava tant l’atenció. El dia del seu aniversari, el pare d’Aleix li va regalar un llibre, i quan el va comerçar a llegir es va quedar enganxat (tan sols bevia sucs, i quan anava al servici es portava el llibre també). El seus dos amics Manel i Núria estaven preocupats perquè no sabien com ajudar-ho i comencen a investigar a prop d’aquest llibre misteriós. I cada vegada descobreixen mes coses difícils de creure relacionades amb el llibre, l’autor...
Per acabar la meua puntuació és un 8, perquè es un llibre que cridà la atenció i es interesant i no es un libre d’eixos que te avorreixen, cada capítol te una cosa nova i aixó t’engaixa a seguint lleguint la resta del llibre d’una tirada.

Mariana Montoya Corrales

 

Un adolescent anomenat Aleix rep com a regal d'aniversari de son pare un llibre misteriós, el qual li seduirà fins al punt de no dormir, no menjar, i no parlar amb cap persona només per a llegir-ho. Degut a l'estrany cas del seu retir en la seua vida quotidiana, la seua nóvia Núria i el seu millor amic Manel decidixen investigar com poden ajudar a Aleix que torne a la vida real, i a estos no els importarà recórrer-se tota València per a aconseguir-ho. Més avant amb esforç, dedicació, i el gran afecte que tenien cap a Aleix, aconseguixen pistes del fosc i ocult llibre i es donen compte que la situació no sols és així per un simple llibre, sinó que va més enllà d'això, arriba a ser inclús un ajust de comptes entre personatges mitològics.
L'obra no em pareix perfecta però els seus pocs errors queden ràpidament ocults per les seues virtuts. L’autora Lourdes Boïgues m'ha deixat sorpresa per la seua habilitat de donar-li realisme a la història, mantindre'm enganxada, transmetre sentiments i sensacions al lector, però sobretot per transmetre valors respecte als amics i a la família.
La meua puntuació és un 8.
Clara Martínez Domingo

 

Una lectura perillosa és tracta d’una obra de Lourdes Boïgues, autora valenciana i que va escriure moltes novel·les infantils i juvenils . Va guanyar el premi Ciutat de Badalona amb esta novel·la.
És un llibre interessant, m’ha agradat perquè és un llibre fàcil i entretingut, no he tingut ninguna complicació. El contingut també m’ha agradat encara que m'entusiasmen més les històries que és ten basades en la realitat. Normalment no m'encanten aquest tipus d´històries que són ficcions en la vida quotidiana, però aquesta si, ja que els personatges m'han resultat interessants i fàcils d’imaginar-me com són, excepte la senyora Llum que és molt estranya. Per acabar, recomanaria aquest llibre a totes les persones si volen practicar el valencià. La meua puntuació és un 8.
Álvaro Villaseñor García

 

Hola, sóc David i presentaré la meua opinió sobre el llibre Una Lectura Perillosa. Sincerament, m'esperava que el llibre fora més avorrit, o que no fora molt entretingut, però mentre anava llegint el llibre em vaig adonar que era un llibre molt interessant, amb una història molt completa amb personatges de l'edat dels lectors y un llenguatge molt entenedor per al públic. El tema de la addicció al llibre d´Aleix per la maledicció de les muses em va parèixer inesperat, ja que jo pensava que no tenia res de ver amb el tema de la cultura grega.
Per altra banda, la complementació del tema de la cultura grega a Una lectura perillosa em pareix molt bona perquè, a banda de explicar la història, em dona un poquet de coneixement dels grecs que jo desconeixia, com tradicions, batalles o fets històrics. En quant al personatge de Regina o KLP, vaig pensar moltes coses abans d´esbrinar qui era en realitat. Al principi pensava que era la venedora, després no estava convençut, en altres vegades pensava que era una musa o una deïtat, etc.
També em va agradar molt el suspens del llibre, en el sentit que hi havia moments en que pensava que uns personatges eren altres, o que anaven a fer qualsevol cosa i no el fan, i eixe punt de sorpresa està molt bé. Si he de fer una mala ressenya, es que hi ha vegades en que l'argument es fa un poquet repetitiu ja que Aleix es passa literalment tot el llibre davant al llibre, i entre altres coses Manel i Núria es passen la majoria de la història anant i tornant de llocs per a trobar una resposta al problema.
Resumint, recomane molt aquest llibre, jo el vaig llegir molt ràpidament i és bastant agradable per al públic per l'argument i per l’influencia de la cultura grega, que no es fa invisible ni destaca en la història. La meua puntuació és de 8.
David Lázaro Martí

 

Una lectura perillosa és un llibre escrit per Lourdes Boïgues que tracta una història d'un xiquet cridat Aleix a qui li succeïxen una sèrie de cuses “sobrenaturales” després de son pare Eladi Taragost regalar-li un llibre recomanat per una dóna, esta novel·la en quasi el seu totalitat és tracta de com la nóvia d'Aleix i el seu millor amic Manel de tracten de trobar a esta dóna, este llibre és podria classifica com de misteri o detectivesca per que tracata de com buequen Nuria i Manel al causant del problema del seu amic Aleix i de com sloucionarlo, és recomanable per a llegir perquè és molt ràpid de llegir al seu torn que és prou curt i també és fàcil d'entendre , és recomanable per a adolscentes per que els seus personatges es comporten de manera que comprenen el que fan si tuviera que posar-li una nota, La meua puntuació és un 8.
Daniel Oubraham Cuesta

 


Hola, m'anomene Óscar i vaig a fer una ressenya d’ un llibre anomenat, Una lectura perillosa, del editorial Bromera. L’ autora del llibre és Lourdes Boïgues. A la portada diu que el llibre va aconseguir el Premi Ciutat de Badalona 2014, i crec que pot ser merescut, perquè té un bòn relat. El llibre tracta sobre un estudiant, anomenat Aleix Tardagost, al que no li agrada llegir, però son pare li regala un llibre i queda atrapat en ell. M’ agradaria que llegireu aquest llibre perquè es molt bò. La meua nota es un 8 sobre 10, perquè m’ agrada molt sobre lo que tracta el llibre, ja que aquest xic acaba capturar dins d’ un llibre, com molta gent de la realitat, però aquestos no tant exagerat, i altes que no lligen rés.
Óscar Mocholí Sempere

 


Una lectura perillosa narra la història d’un xic anomenat Aleix al qual no li agrada llegir, però el seu pare vol que siga un bon lector.
El seu pare busca el llibre perfecte que farà que l'enganxe a la lectura, el que no sap és que li ho farà literalment fins al punt de no dormir, ni menjar, res més que llegir ... posarà la vida del seu fill en perill.
La novia d’Aleix i el seu millor amic faran tot el possible per a alliberar al seu amic d´eixe llibre maleït.
La meua puntuació és un 8, perquè trobe que és un llibre fàcil de llegir i entendre, té referències a la mitologia grega i això m'apassiona, els déus, les muses,etc.
L'autora aconsegueix captivar-te en el seu llibre com li passa al protagonista i gràcies al vocabulari que utilitza per a arribar als lectors m'ha resultat molt fàcil i entretingut.
César Camarasa López

 

Hola bon dia m’anomene David, he acabat de llegir un llibre anomenat Una lectura perillosa el llibre és de l’editorial “bromera”, i l’autor és Lourdes Boïgues. El llibre m’agradat molt, tracta d’un xiquet que no li agrada llegir però un dia el seu pare li compra un llibre, el xiquet comença a llegir-lo i el xiquet s’enganxa a el llibre. Aquesta és com la sinopsi del llibre, el xiquet s’anomena Aleix Tardagost. Jo dic tot aixo per si tú vols llegir el llibre, jo et intent incitar a llegir el llibre. Per a mi aquest llibre serveix per a llegir-lo un cap de semana, si no tens res de fer. La meua puntuació de aquest llibre és un 8, per que m’agradat molt però com no entenc molt bé el valencià algunes paraules no les he entenc. Conclusió comprar-vos aquest llibre si teniu temps lliure.
David García Pan

 

La història d'aquest llibre m'ha agradat molt, el que més m'ha fascinat és la caracterització i el desenvolupament dels personatges, tenen aquesta evolució mentre estàs llegint el llibre i això és el que més m'ha atret de la llectura.
La narració i el desenvolupament de les accions m’indiquen que és una escena de narració policíaca o també de misteri, encara que també hi ha situacions molt més variades.
És interessant el lloc on s'ha situat tota la història, ja que conec quasi tots els llocs que s'esmenten, també és curiosa la utilització d’altres personatges, llegendes i profecies per a donar-li un to més interesant i històric a la narració.
Una cosa que no m'ha agradat massa és que el protagonista té una escassa participació en la narració i en canvi els altres personatges fan tota la resta.
La meua puntuació és un 8, ha sigut molt entretingut i fàcil d’entendre i llegir.
Otto Talcis

 


El llibre Una Lectura Perillosa està escrit per Lourdes Boigues en l’any 2014. Tracta d’un xic anomenat Aleix, a qui no li agrada llegir, el dia del seu aniversari el seu pare va a una tenda per a comprar un regal i decideix comprar un llibre perquè el seu fill llija. Quan comença a llegir ocorre un succés que la seua nóvia i el seu millor amic hauran de resoldre. Aquesta obra és de misteri i ciència-ficció, en moltes ocasions parlen d’éssers mitològics, les muses i els espartans. La recomane perquè encara que té 200 pàgines és un llibre ràpid i fàcil de llegir, i la seua trama fa que siga un llibre que t’enganxe i vulgues arribar al fons del misteri. Encara que si m’ha agradat bastant i m’ha arribat a enganxar la trama, el final a sigut molt simple i decebedor, com si l’autora volguera acabar ràpid el llibre i per aixó va escriure aqueix final. La meua puntuació és un 8.
Laia García Laguna

 

És una lectura destinada a un públic jove, a mi m’ha agradat el principi perquè em va enganxar, però con forme va passant la història es fa avorrida, a mi se m’ha fet una miqueta difícil de llegir perquè no ho entenia, el que mes m’agrada de l’història és que un personatge que no té cap protagonisme, com es el cas de l’avi de la Núria, va agafant protagonisme amb el transcurs de la història, el q no m’agrada res del llibre és que havien algunes paraules que no entenia, i necessitava agafar el traductor per a traduir-les, Llevant això i lo de que és molt difícil de llegir, està molt bé, el llibre té un molt bo contingut, i la idea es bona, però no està bé l’execució. Jo li pose un 7 con 9 perquè m’agrada que l’autora tinga tanta imaginació com pera fer aquest llibre, i no vaig a menysprearé el treball d’una persona, perquè a mi tampoc m’agradaria que menysprearen el meu treball, i menys si se tot el treball que ni ha darrere d’un llibre
Miguel Ángel Penalba Martí

 


Aquest llibre té moltes gèneres: drama, fantasia, però sobretot intriga, perquè el llibre va sobre resoldre un misteri.
Eladi va decidir comprar un llibre al seu fill Aleix, i una dependenta la qual li va deixar sospirant li va donar un llibre assegurant-li que el seu fill es va enganxar a ell, el pare va donar-li el llibre i al seu fill Aleix com era un adolescent no li va agradar el regall però va fer l'esforç de llegir-lo pel seu pare, quan Aleix va començar a llegir-lo, no va poder deixar-lo ni un moment literalment, per això no va acudir durant diversos dies a l'institut i la seua xicota Núria i el seu millor amic Manel van intentar resoldre aquest conflicte en el qual Aleix no soltava el llibre ni per a menjar, anar al bany, etc.
Ha sigut una aventura emocionant pel meu paréixer en alguns moments va ser un poc angoixant però m'ha agradat, la veritat, el misteri, que et donaren pistes per a descobrir-lo abans que els personatges, m'agraden els temes mitològics i em vaig sentir còmoda llegint-lo i m'he emocionat quan a vegades vaig descobrir coses abans de temps i observant com les meues teories eren correctes. La meua puntuació és d'un 7'5
Mª Ángeles Alvarez Serrano

 

El llibre Una lectura perillosa està escrit per Lourdes Boïgues i pertany a l’editorial Bromera. Va ser publicat en 2014 i aquest mateix any va rebre el Premi Ciutat de Badalona. Aquest llibre és una narrativa juvenil de 193 pàgines distribuïdes en 27 capítols, els quals al mateix temps estan agrupats en 3 parts.
Aleix, un jove al qual la lectura li avorreix, queda atrapat, sense poder parar de llegir i sense capacitat de reacció, per un llibre molt misteriós que li va regalar son pare pel seu disset aniversari. Núria i Manel, la xicota i el millor amic, quan s’adonen de la situació tan greu en la que es troba Aleix, comencen una investigació per intentar tornar al seu amic a la vida real. Les pistes per aconseguir la cura del seu amic es troben en els mínims detalls.
“Una lectura perillosa” és un llibre que en general m’ha agradat. En la meua opinió és fàcil de llegir i té una trama entretinguda, això sí, l’he trobat una mica fantasiós. El recomane als joves que li agraden les lectures enigmàtiques i fantasioses. La meua puntuació és 7,5/10.
María Plaza Navarro

 

Vaig a començar dient que aquest llibre no me ha agradat molt, bé perquè no m’agrada llegir o bé perquè aquesta història (el contest de la mateixa) no té molt sentit. Ara bé, deixant darrere el contest de la historia em pareix un bon llibre, els personatges estan vius per dir ho de una forma, ademés se entenc molt bé el que cada personatge transmet, és a dir, que cada personatge té un rol o personalitat i la transmet molt bé en els seus diàlegs.
Aquest llibre pot servir molt bé com a llibre d'introducció a la llectura per a algú que no haya llegit mai o que no llisca habitualment. Me agradaría acabar deint que aunque no m’agrada llegir, aquest llibre m'ha resultat molt fàcil perquè no és molt espès i ademés un se engancha molt fàcilment a el ;).
La meua puntuació és un 7/10.
Victor Drac Miñana

 


El llibre va sobre un jove estudiant que es diu Aleix , pel seu aniversari el seu pare li ragalaun llibre i aquest acaba literalment enganxat al llibre sense llevar la mirada, atrapat i sense *reaccio.Aquest llibre m'ha semblat interesant perqué el protagonista es queda llegint el llibre i no sabem que passara amb el, peró el bo és el bon escrit de personatges secundaris com Manel i Nuria els cual protagonitzen practicament tot el llibre i junts pasen moltes aventures buscant una solucio y el origen de el problema del seu amic Aleix . Nuria es la novia del protagonista i Manel el seu millor amic de l'Infancia .De cai el dolent és el que Aleix no tinga bon escrit sent el protagonista me ha agradat mes o menys .La meua puntuacio es un 7.
Christian Fama Ntutumu-Ekua

 


El llibre Una lectura perillosa de Lourdes Boïgues, m’ha agradat perquè era molt fàcil de llegir, però el contingut no tant perquè, era com que la història anava molt lent i moltes parts eren molt repetitives o simplement avorrides. Per exemple moltes vegades Manel i Núria anaven a casa d’Aleix o quan Núria barallava amb la seua família, aqueixes parts eren molt repetitives o quan Manel llegia els llibres dels espartans, aqueixes parts se’m feien molt lentes i avorrides. Les úniques parts que em van agradar va ser quan Núria va ser a la llibreria i el xic la va ajudar i quan parlava amb el seu avi, però el que no m’ha agradat res ha sigut el final, per això i per totes les raons que vaig dir abans la meua puntuació és un 7/10 perquè era fàcil i això és una cosa que mágrada perquè llegir en valencià em costa però també era lent i una mica avorrit.
Rubén Gigante Ekame

 


La meua opinió del llibre és que m’ha agradat perquè t’enganxa des de la primera pàgina. M’ha agradat la història de l' escriptora que va a ver ď editar els seus llibres per la raò de ser una dona. El personatge que vaig trobar més interessant és l’avi de Núria, que té un paper molt rellevant. Ara bé, no m’ha agradat el final
perquè estàs esperant durant tota la lectura un desenllaç diferent.
Jo el trobe massa fantasiós, serà que a mi no m’agraden les musses ni les amazones que surten al final del llibre. Jo recomanaria aquest llibre per a joves que pensen diferent a mi. Si resumim aquest llibre podem dir que tracta d’un xic que s’anomena Aleix que li van regalar un llibre pel seu aniversari i li va encantar també es conta aquest llibre la seua relació amorosa que va tenir amb una xica del seu
Institut i la seua vida personal i familiar. La meua puntuació es d'un 7.
Samuel Jorrín Más

 

El meu nom és Paula i faré una breu ressenya del llibre de Lourdes Boïgues. El llibre tracta d'un xic anomenat Aleix, al qual el seu pare li regala un llibre d'un lloc anomenat lliber-oci. Quan el jove comença a llegir el llibre fa coses molt extranyes com no menjar o no anar a l´institut, entre altres coses, i és per eixes raons que la seua núvia Núria i el seu millor amic Manel, comencen a investigar perquè li passa això a Aleix i per a fer que torne a ser el xic que era abans.
Em sembla que és un llibre facilet de llegir però, per altra banda a la mateixa vegada, es fa una mica pesat, encara que està molt bé que tracte un tema tan important com és la lectura ja que ara tot el que és el tema libres està molt abandonat per part de moltíssima gent jove.
Llavors, malgrat la xicoteta pega posada, em sembla que és un bon llibre i que el premi que va rebre és merescut. La meua puntuació és un set.
Paula Martín Aparicio

 


En una ciutat anomenada València, Aleix és un adolescent al què no li agrada llegir i a soles s’interesa per la tecnología, però en el seu aniversari, són pare li regala un llibre amb el que és quedara totalment absorbit. Els seus amics decideixen investigar acosta el que le esta ocorrent al seu amic ya que s’ha quedat introduÏt en el llibre segons pareix involuntariament. A partir d'ahí comencen a viure aventures i descobrir pistes per a salvar el seu amic. Quí ha escrit el llibre? Quí és la dona que se l’ha venut al pare d’Aleix? El llibre m’ha paregut molt divertit ya que te una premisa interesant, esta be redactat. Mostra una realitat real però un poc exagerada ya que els llibres sí que t’absorben i t’introdueixen en la seua història. La meua puntuació es de un 7.
Alejandro Molina García

 

Aquest llibre anomenat Una lectura perillosa està escrit per Lourdes Boïgues, una escriptora valenciana. El llibre tracta sobre un xic anomenat Aleix al que el seu pare Eladi, li va regalar un llibre un tant peculiar pel seu aniversari. Va ser tan peculiar que va quedar totalment inmmòbil, aleshores el seu millor amic Manel i la seua núvia Núria havien d’ajudar-lo, per la qual cosa van decidir buscar a qui li havia donat aquell llibre al seu pare resolent uns quants misteris. M’ha agradat aquest llibre ja que és fàcil de llegir i no és molt llarg, també em va agradar com mescla la cultura grega, el misteri i els detectius, i per això una de les meues parts preferides va ser quan Manel i Núria feien com si foren detectius al principi. En conclusió sí que recomanaria aquest llibre, encara que n´hi ha parts en les que no passa res molt interesant, i els primers capítols són un poc avorrits. La meua puntuació és un 6’5.
Anna Gigante Ekame

 


Aquest llibre parla d'un xic, a qui no li agrada res la lectura, anomenat Aleix. Un dia el seu pare li va regalar un llibre pel seu aniversari que li va agradar tant que es va quedar enganxat a ell i no podia parar de llegir-lo. Aleshores la seua novia Nuria i el seu amic Manel recorren els carrers de Valencia per tal de trobar una solució.
En la meua opinió no es un mal llibre i me ha agradat l´historia, també me a agrada que este ambientat en valencià perquè puc imaginar-me els carrers i localitzacions millor. La lectura m’agrada encara que cap al final se me ha començat a fet una mica pesada, no tornaria a llegir-lo. La meua puntuació es de un 6'5 de 10.
Carmen Ruíz Fortes

 


Una lectura perillosa és un llibre de narrativa juvenil de Lourdes Boïgues de l’editorial bromera que tracta de Aleix, ell és un xiquet que avorreix la lectura, fins que un dia, el dia del seu aniversari, el seu pare li regala un llibre que va comprar-li a una llibretera un poquet particular, el llibre tenia algo que va fer que Aleix no poguera para de llegir-lo, estava absort. A partir d’eixe moment Núria i Manel, la seua novia i el seu millor amic, s’embarquen en una aventura al voltant dels carrers de València intentant buscar la manera de que el seu amic tornara.
En la meua opinió el llibre és entretingut, le he trobat algunes similituds amb La història interminable en el punt de que el llibre absorba de alguna manera a Aleix, la veritat és que no m’ha terminat de agradar el llibre encara que com he dit abans m’ha entretingut. La meua part favorita ha sigut el plantejament de la història ja que crec que és una molt bona idea. La meua valoració és d’un 6/10.
Belén Gea Lance

 

Aquest llibre tracta d’un xic anomenat Aleix. És un adolescent al qui no li agradava llegir fins que el seu pare Elodi decideix comprar-li com a regal d’aniversari un llibre. Al pare d’Aleix el va atendre una dependenta que li va impressionar per la seua veu i la seua bellesa en general.
La dependenta anomenada <KLP> li va recomanar un llibre per a que a Aleix li agradara i l’interessara la lectura i ho va aconseguir. El llibre no tenia títol ni autor reconegut. Aleix va quedar totalment enganxat al llibre i no menjava, no dormia com de normal i tampoc anava a l’institut. La seua nóvia Núria, el seu amic Manel, l’avi de Núria i el seu entorn en general van intentar descobrir què li havia passat.
Van vore una cosa misteriosa en el nom de la dependenta i van intentar resoldre el misteri i què li havia passat a Aleix.
M’ha agradat el llibre però se m’ha fet pesat. La meua part favorita és el principi del llibre, quan et conta la trama i l’entorn on es desenvolupa la història.
La meua puntuació és un 6/10.
Paula Chinchilla Felipe

 

Tot comença amb un pare que es diu Eladi Tardagost i té un fill que es Aleix el qual es queda atrapat en un llibre el qual el pare li havia regalat després de veure així el pare es preocupa. després d'un temps uns amics molt cercans també se preocupen per el ja que no le habian vist, aquest els buscaran i despres de haber vist el estat d'Aleix aquests dos amics el qual són Núria i Manel es tracten de buscar el misteri que te aquest llibre per a que Aleix deixe de llegir aquest llibre, així que buscaran a la xica que li va vendre el llibre al senyor Tardagost així que la tracten de buscar informació sobre ella així que els dos amics, la novia d'Aleix que era Núria va anar al lloc on es va comprar el llibre i un xic el cual s'anomena Ángel que l'ajuda ja que es molt trist la situacio. ells van tractar de buscar alguna informació del llibre, com l'autor o el nom, però no van trobar res, els amics d'Aleix van trobar en una de les cameres el nom de la xica que li va vendre el llibre al pare i van començar la seua misió per a poder fer que Aleix tornara al món real.
La meua puntuació és un 6 ja que m'agrada la trama ja que és més o menys de terror i suspens
Michael Yela Vargas

 

Un adolescent que odia llegir rep com a regal un llibre per al seu aniversari. El seu pare va anar a una particular llibreria. Li va comprar un volum que el mantindrà literalment absorbit. Aixo fara que estiga tota la estona llegint eixe llibre.
És interessant que Regina i Manel indaguen per traure a Aleix de la seua adiccio al llibre. També apareixen unes Muses caprixoses, que li afegeixen tensió amb un poquet de drama al relat, amb personatges secundaris interessants; con l'avi de Llum (Joaquim).
Lamentablement l'historia acaba, amb un final molt evident.
Per a mi el llibre no ha sigut interessant, perque per a mi llegir es una perdua de temps, i prefereix vore una telenovela a la televisió amb la meua iaia que llegir qualsevol llibre.
La meua nota per al llibre es un 5 solament per l'esforç que ha fet Lourdes per escriure el llibre.
Jose Luis Elembo Megua

 

 

El llibre Una lectura perillosa me va agradar prou, la trama ha sigut molt entretinguda e interesant ja que a mi m'agraden molt histories com aquestes . Sél recomane als meus amics perque crec que la historia pot agradar a la majoria d'ells, l'unic que no m'ha agradat a sigut que sénrollen molt a l'hora de contar una historia o alguna cosa.
En general ha sigut un llibre molt fácil de llegir i que sense dubtes el recomanaria als meus copanyis i familiars .
El que més m'ha agradat de aquest llibre és ,a part de la trama , el fet de que els personatges de la historia tenen un valor del temps que pasen amb els seus familiars , amics i persones cercanes a ells. Jo le pose un 3/10

Victoria Ventsislavova Georgieva

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crea tu propia página web con Webador