Personatges

 

Descripció:

Núria. És la nóvia d'Aleix, és una xica prima, de baixa estatura. Té els cabells curts i llisos amb els ulls verds. Li agrada pintar-se els llavis I se´ls pintava d´un color o un altre segons el seu estat d´ànim. Núria està mortificada pels seus pares. Té un caràcter fort i visteix gòtic. 

Manel. És un xic amb bona condició física, molt esportiu i molt atlètic. Té els cabells curts. No li agrada barallar ni veure plorar la gent. No té molts problemes a casa, els seus germans menors li estresen però en general hi ha bon ambient, encara que té problemes amb la física y química. Al principi de la història Núria no li queia bé perquè separava Aleix de la colla.
Aleix. És un xic de dèsset anys, cabells rossos i llargs i mesura 1.70m. Al principi no li agrada llegir però després queda totalment hipnotitzat per la lectura.
Laia. És una xica que té dèneu anys i és universitària molt estudiosa però avorrida.
Regina. És l´ajudant de l´associació dels ancians desamparats i a la qui demanen ajuda el xics per descobrir què li havia passat al seu amic Aleix.
Joaquim. L´avi de Núria és un señor molt participatiu que sempre està disposat a ajudar la seua néta, de fet, va ajudar molt els amics per descobrir el misteri amb el llibre del seu amic.
Augusta. És la professora de castellà de Núria. Té els cabells curts, és de baixa estatura, prima i sempre visteix amb roba esportiva.

Árbre Genealógic: