Avantatges i desavantatges de la lectura

 

Com a part positiva de la lectura, hem aprés que, llegint, es poden aprendre coses noves, i que no hi ha arma més perillosa que un llibre. També hem esbrinat que les revolucions més grans s’han iniciat a partir dels llibres, i que la lectura és divertida quan lliges per plaer.

Com a part negativa de la lectura, sabem que et pot atrapar fent que t’oblides del món exterior, i que molts llibres son cars i difícils d’aconseguir, per la qual cosa molta gent no els pot comprar ni llegir, encara que, per sort, ara hi han biblioteques.

La nostra opinió és que la lectura és molt beneficiosa, ja que ajuda en molts aspectes, i que és una manera didàctica d’aprendre. A més, llegint, pots tindre molts punts en comú amb altres persones, però pensem que molts llibres es poden arribar a fer llargs i avorrits.

 

Avantatges Desavantages
- “I quantes de coses que estic aprenent” (p.121) - “El Quixot va tornar-se boig de tant llegir, per tant no és tant beneficiós” (p.93)
- “No hi ha arma més poderosa que un llibre” (p.122) - “Postrat en una cadira com un invàlid, enganxat a un llibre” (p.103)
- “Les revolucions més grans s’han iniciat a partir dels llibres” (p.122) - “Eren cars i difícils d’aconseguir” (p.122)
- “Els majors estan entestats que llegir, i quina mania amb el jocs electrònics” (p.37) - “Les dones al principi, s’havien d’amagar sota un nom masculí per poder difondre la seua obra” (p.137)
- “Està llegint i es llegir per plaer” (p.158) - “Hi han llibres que porten desgràcies a qui els lligen” (p.160)
- “La cultura pot ser divertida” (p.186)